Пяна відповідь Кремля на "закон Магнітського"

28 грудня 2012 р.0 коментарі


Путін підписав "закон Діми Яковлєва", який демонстративно проголошений відповіддю на "закон Магнітського" підписаний Обамою. Після підписання останнього Вашингтоном Кремль давно грозився показати амеркианцям що й у них не все гаразд з правами людини.

За "законом Магнітського" заборонено певним посадовцям і громадянам вїжджати на територію США. Аналогічні заборони з боку Москви нікого не зацікавили. Тримати обличчя Кремль вирішив "законом Діми Яковлєва".

Діма - це загиблий у США усиновлений в Росії хлопчик, якого американські батьки закрили у спеку в машині, де він і помер мучинецькою смертю. З огляду на ці події заборона усиновлювати російських дітей таким батькам мала бути давно. Для чого її припідносити як відповідь Конгресу і Обамі? Обама чи Конгрес закривали хлопця в автомобілі чи сприяли якось цьому, втручались щоб виправдати злочинців?

Кремль, звинувачуючи США у використанні проблемних моментів всередині Росії, сам зробив те саме. Вкотре. Замісь розбиратись в себе - хто дивився і дозволяв, неважливо чи свідомим чи від бідності розуму злочинцям з американським паспортом, усиновлювати хлопця, Москва відбулась забороною на усиновлення дітей громадянами США.

Проти кого "закон Діми Яковлєва"?

Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger