Партія Ворогів України

27 серпня 2012 р.0 коментарі



Партія Ворогів України – об’єднання Партії Регіонів, КПУ і Народної Партії Литвина; та співпрацюючі з ними в певні моменти інші політики та партії.
Плачевний стан українського народу відстаючого все далі від цивілізованого світу, своїх ближчих сусідів поляків сьогодні пояснюється перебуванням при владі Партії Ворогів України. Узурпувавши владу в державі під назвою «Україна» вона не залишає шансу виправити цивілізаційну відсталість українців та нарешті розпочати рухатись до кращого, полишивши відчуття безнадії в минулому.

Політична направленість членів Партії Ворогів України веде чітку антиукраїнську лінію, на знищення українства як такого погіршенням якості життя та переконування в безперспективності існування української національності.  Зв’язування всіляких найменших успіхів з російською мовою і дружбою з Росію та навпаки неуспіхів з українською мовою і Україною слугує інструментом випрацювання рефлексу відторгнення від українського в населення України.
Всі економічні біди списуються на політичні сили представляючі україномовні регіони. Підкреслюється їх нездатність об’єднатись в нормальні партійні структури, а людям підтримувати відповідних людей на посадах. Слабості теперішніх політичних сил разом з програшами і помилками їх попередників з часів початку Незалежності охарактеризовуються Партією Ворогів України – як вічний стан.  

Антинаціональна політика для правлячих сил Партії Ворогів України є частиною визискувальної політики щодо українців. Приниженням українського пояснюється економічний визиск і користування ресурсами «невдах і дикунів які звуть себе українцями». Наслідки очевидні – україномовні регіони притиснуті більше ніж російськомовні підтримуючі голосами на виборах і загалом в політиці антиукраїнське спрямування. Демократія запроваджена з Незалежністю і надання громадянства всім жителям Малоросії і України без перебору уже 21-рік легалізовує антиукраїнському політику в державі під назвою Україна.

Незважаючи на загальне погіршення неможливістю вибирати альтернативний олігархічно-чиновницькому свавіллю шлях для держави, Малоросія вдовільняється відчуттям економічної переваги над безробітною Західною Україною. Пошук покращуючих життя політиків для Малоросії заміняється пошуком тих, хто посилить їм відчуття переваги над українцями. Еталоном економічної слабості вибрано україномовних галичан, до яких зазвичай і прирівнюються «прогресивні російськомовні жителі Малоросії».

Дольова участь спонсоруючої Партію Ворогів України  олігархії в грабунку Кремля ресурсів українського народу і визискувальної експлуатації дозволила легко купувати і розкладати українські політичні рухи. Союзничаючи антиукраїнською політикою з ФСБ, підтримуючим імперський вигляд Росії приниженням колишніх колоній, українська політика знищується ще на початках перекупленням лідерів чи ставленням їх в залежність від грошей неконтрольованих українцями.

Міцно вчепившись за горло українського народу Партія Регіонів, КПУ і Народна Партія Литвина – вони ж Партія Ворогів України, залізши демократично як фашистська партія в Німеччині, діють нагло і безцеремонно незважаючи ні на Конституцію, ні на Закони. Вони вважають все це необов’язковим для себе, бо самі ж пишуть їх і слідкують за виконанням, як боги. Закони обдирання українського народу обов’язково прикрашають антиукраїнськими змушуючи забувати жителів Малоросії що і їх це «покращення життя» зачіпає.

Список найвідоміших справ Партії Ворогів України:

       Підписання угоди про продовження перебування російських військових сил Чорноморського Флоту РФ в Криму.

          Стаття 17 Конституції України забороняє перебування іноземних військових баз на території України. Продовження терміну перебування є дозволом на таке перебування порушуючим Конституцію.

       Допомога в завалені вступу України в НАТО блокуванням роботи Верховної Зради протягом декількох місяців.

       Прийняття закону «про засади мовної політики» наділяючого жителів Малоросії право не знати загальної української мови та користуватись в стосунках з державою малоросійським діалектом російської мови.

      Стаття 84 Конституції України зобов’язує депутатів голосувати особисто. Відеозаписи голосування у Верховній Зраді засвідчують однозначно порушення цієї статті голосуванням чужими картками. Одночасно Голова Верховної Зради який зобов’язаний Конституцією дотримуватись Регламенту порушив його, поставивши на голосування закон без попередньої згоди Верховної Зради на повернення до розгляду цього питання – перша спроба провалилась.

       Підняття пенсійного віку для жінок і чоловіків та збільшення обов’язкового стажу, вганяючих в повне економічне рабство людей передпенсійного віку нічим реально незахищених від звільнення.

          Вони змушені працювати задарма для добивання стажу на отримання пенсії. Середня тривалість життя для чоловіків в Україні 64 роки, а на пенсію йтимуть у 62.

       Найдорожче в історії Євро-2012 проведене найбіднішою з країн приймавшої цей чемпіонат проспонсороване з державного бюджету на суму біля 80 мільярдів гривень розтасканих фірмами українських олігархів.

       Продовження сплачування газової дані забезпечуючи безкоштовний транзит російського газу в Європу і купуючи його ж найдорожче.

       Утримання ПДВ у розмірі 20% при купівлі товарів в Україні і відшкодування його при продажі на експорт – податок тільки для проживаючих в Україні. Одночасно з ним збирається 15% з прибутку фізичної особи, що разом з сплатою податків до різних обов’язкових державних фондів доходить до 22% для простого найманого працівника.

       Зумисне тримання низького курсу гривні вигідного експортерам і офшорниками, які за дешеві долари ринків де вони торгують і тримають гроші під процентами, можуть скуповувати за безцінь гривню – скуповувати працю населення України.

        Продаж стратегічного об’єкту єднаючого сучасним електронним зв’язком всю Україну – Укртелекому.

       Продаж облгазів і обленерго офісами. Гроші збирають олігархи, а обслуговування мереж відбувається за державний кошт.

       Списання боргів власникам облгазів і обленерго перед Нафтогазом (державною компанією) на 24 мільярда гривень з залишенням боргових зобов’язань населення перед ними.

       Рефінансування з державного бюджету банку «Надра» на 9 мільярдів гривень та інших подібно, рятуючи олігархів від втрати власних коштів виведених раніше закордон.

       Узурпація влади створенням Коаліції з «тушок» – залученням індивідуально депутатів з інших партій проти волі цих партій і політичних уподобань за які голосували їх виборці.

       Зміна Конституційних положень про формування влади рішенням суду відминившим прийняте 300-голосами рішення про коаліційну форму обирання Уряду, але залишення і Верховну Зраду і Уряд і Президента обраними за нею під відповідний розподіл повноважень.

       Зміна процесу виборів під свій виграш збільшуючи вагу типових малоросійських виборців вподобавших політичне обличчя Партії Ворогів України – введення паралельно мажоритарної системи виборів разом з партійною: подвоюєння голосів чисельних малоросійських регіонів та отримання можливості підсовувати «своїх» українським регіонам для майбутнього формування більшості у Верховній Зраді.

       Демонстративне засудження колишнього міністра внутрішніх справ двічі за одне й те ж зміненням формулювання в обвинуваченні з «навмисних дій», за що вже відсидів хоча й був виправданий Європейським судом, на «халатність» , додавшу йому ще один термін ув’язнення.

       Збереження повної недоторканості суддів, депутатів і президента від будь-яких слідчих дій та можливостей покарати за злочини без згоди когось з цих трьох каст.

       Тримання населення в страху радянськими нормами Кримінального кодексу за яким за крадіжку в 300 гривень товару, що є декілька десятків доларів при придбанні його перекупниками, ув’язнюють на 3 роки тюрми без усяких реальних прав.

       Фактично легалізована безвідповідальність медиків для простолюдинів за навмисну шкоду і халатність ; та дозволення на легальний продаж і рекламу псевдочудоліків, народних цілителів, ворожок та інших ошуканців жителів України, які потрапили в психологічні чи звичайні проблеми зі здоров’ям.

       Русифікація і жидівізація державного загальнонаціонального каналу «Перший Національний». Замісь популяризації українського, осучаснення його проведена русифікація і витіснення українського «на пенсію» та на задній план «шароварити». Час  між передачами замісь соціальної реклами і оголошень про загальнодержавні заходи забито популяризацією єврейських фірм і продажем усяких товарів за стилем супутникових інтернет-магазинів.


 
Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger