Кримський "референдум" - "європейська маска" на рускіх дікарях

16 березня 2014 р.0 коментарі



Щоб знати що робити з Росією і рускіми треба зрозуміти з чим маємо справу. Росія - країна третього світу азійського типу і культури. Москалі дикий народ який маскується під цивілізованих людей.

В Криму рускіє маскують продавлення свого панівного стану референдумом. Знехтувавши думкою українців і татар в Криму, москалі провели африканський референдум, де голосували вони за всіх і приписали собі результатів.

Рускіє оперують такими словами як "референдум", "свобода слова", "права людини і громадян", "права націй на самовизначення" - але абсолютно байдужі до їх змісту і суті. Повторюсь - це лише маскування. Як костюм з краваткою в африканського диктатора Могабе провівшого геноцид сусіднього племені, як канібалів і армії гвалтівників в Африці.

Дикі москалі радіючі возєднанню з Росією, відірвавши кусок української землі маскувальним референдумом і силою зброї - радіють не своїй бідності, а пануванню над українцями і татарами Криму та декількох сіл Херсонщини.

Вони не зомбі, як ми вважаєм і не ідіоти - це теж маскування, вдавання що вірять у всю брехню Кісельова. Це лише аргументи для забалакування інтересу панувати над іншими. Москалі просто лізуть на голову під проводом Адольфа Путіна, якого для цього вони наділили царськими повноваженнями. Можете не сумніватись що в разі смерті Путіна Росія витворить ще одного.

Безперестанність і очевидність свідомої брехні послів і політиків Росії - це ще один доказ маскування під цивілізованих людей цих дикунів. З ними не можливо дискутувати категоріями прав людини, виконання договорів, свободи слова і демократичних правил. Вони дике племя, яке може зупинити тільки сила зброї і економічного тиску. Не усвідомивши цього, ми дамо себе розтерзати по частинам цій акулі, яка вдає з себе людину чудом навчившись говорити при процесі поїдання рвучи плоть жертви. Станьмо мисливцями - це наш єдиний шанс.

Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger