Захід відмовився допомагати Майдану

15 січня 2014 р.0 коментарі

Вслід за ЄС, США кинули український Майдан під ноги Януковичу і Москві.



Не маючи ілюзій щодо міфічних санкцій, такого зневажливого ставлення до України на слуханнях комітету в сенаті США не очікував. Білий Дім нас зрадив, США нас зрадили. Ніяких санкцій вони не запроваджуватимуть скільки б насилля і сваволі не застосовував Янукович.

Вся лицемірність і брехливість підтримки США Майдану розвіялась на сьогоднішніх слуханнях.

Спочатку слухань вразила держсекретар Нуланд, роздававша хліби на Майдані в супроводі мало не водивших її за ручку опозиційних політиків. Нажаль я не помилився у її сприйняті нас як африканців після хлібної акції "гуманітарної допомоги голодуючим майданівцям".

На заперечення Маккейна в ненормальності ситуації в Україні і зняття Кличка з виборів Нуланд відкрила карти, оголосивши вступ до вироку Україні іменем США: "ситуація в країні і з судами нормальна для цієї частини світу".

За підтримки "самого молодого сенатора" і думки експерта Бзежинського комітет США прийняв послання зради і ухвалив допомогати Україні чим ви думаєте? - "Спостереженням"... за ситуацією і вільністю виборів у 2015 році.

Цинічний виступ польського єврея Бзежинського практично повністю пояснив рішення США не допомагати Україні. Нас обміняли на підтримку Росією близькосхідних інтересів США, зокрема вивезення хімзброї з Сирії. Довго і нудно старий запевняв у необхідності Росії для США, і непотрібності сваритись з нею. Загалом він більше говорив про Росію і Польщу ніж Україну, виключаючи абсолютно український інтерес - ні слова про те, що хочуть самі українці. Як вирішення ситуації в Україні, до чого Бзежинського з не першої спроби повернув головуючий, він запропонував опозиції домовитись з Януковичем залишити його почесним президентом, вигравши вибори у Верховну Зраду за підтримки прозахідних олігархів.

На стороні санкцій виявився один Маккейн, впливу якого не вистачило для прийняття рішення комітетом.

Неприємний осад від лицемірства американських політиків компенсує настання ясності ситуації неможливості більше опозиційні трійці марнонадіяти санкціями. Страждання мирностоячого майдану остаточно і безповоротно після слухань в сенаті США стають безглуздими і антиукраїнськими. Аналогічно тепер ясно звідки взялась ідея слугувати Майдану майданчиком для реклами кандидатів до 2015 року - це політика США.

Ніхто крім нас. Ніхто крім нас не змістить Януковича. Не складаються у світі інтереси інших держав з нашими. ЄС пораділа за існування вірячих в неї, а США змусила Росію піти на поступки в ООН по Близькому Сході. Ми залишились самі. Більше ніяких ілюзій світової демократії і прав людини - повернення ядерного статусу і силовий варіант відстояння своїх прав. Іншого в сьогоднішньому світі не дано.

Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger