Голосування «про мовну політику» – сфальшоване

7 липня 2012 р.0 коментарі


«Развод котят» голосуванням «закону про засади мовної політики» є не тільки неетичним і антиукраїнський, а й сфальшованим. Голосування відбулось в неконституційний спосіб. Мова йде не про порушення Регламенту Верховної Зради, а про пряме порушення Конституції.

Положення Статті 84 Конституції України вказує:
Голосування на засіданнях Верховної Ради України здійснюється народним депутатом України особисто.
З офіційних результатів та відео демонструю чого як відбувалось голосування явно видно порушення цього пункту Конституції:

- Компанія депутатів Партії Регіонів з Ельбрусом Тедеєвим не могла натискати кнопки «За» перебуваючи на трибуні і захищаючи Мартинюка від спроб його зупинити опозицією.




- З відео з частини залу яка потрапила в кадр також добре видно як справа депутат пробігаючи тисне кнопки на декількох пультах поки біля трибуни штовхаються.


Порахувавши справжню присутність депутатів у залі тим більше можна знайти й інше порушення Конституції:

З офіційного тлумачення Конституційного Суду

Верховна Рада України правомочна приймати закони і реалізовувати інші конституційно визначені повноваження за умови присутності на її пленарних засіданнях на момент голосування не менше тієї кількості народних депутатів України, яка згідно з Конституцією України ( 254к/96-ВР ) необхідна для прийняття відповідного рішення.


Цікаво що «опозиція» у Верховній Зраді могла створити владній більшості цей офсайд штучно, знаючи відвідуваність і піанізм голосувань, це при бажані і готовності визнавати неконституційним прийнятий закон.

Для відміни сфальшованого голосування закону про засади мовної політики є всі підстави:

Рішення Конституційного Суду:

Положення частини третьої статті 84 Конституції України щодо здійснення народним депутатом України голосування на засіданнях Верховної Ради України означає його безпосереднє волевиявлення незалежно від способу голосування, тобто народний депутат України не має права голосувати за інших народних депутатів України на засіданнях Верховної Ради України.

Порушення встановленої Конституцією України процедури ухвалення законів та інших правових актів Верховною Радою України є підставою для визнання їх неконституційними (частина перша статті 152 Конституції України)



Як бачимо навіть Конституційний Суд між схваленням узурпації коли заробляє славу конституційних проституток приймає зрозумілі і правильні тлумачення.

З виявлених фальсифікацій захисники української мови в Україні мають не тільки політичне і моральне право, а в даному випадку й законне право вимагати не втілювати прийнятий закон в життя.

Нехай кажуть що без піанізму депутатів Верховної Зради не було б прийнято жодного рішення, але дарувати їм халявну роботу і продаж депутатських карток, коли є така змога не варто.


В підтримку протестувальників проти закону про мови під Українським домом


Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger