Новий 2013 рік наступив в Берліні, але не в Україні - ми застрягли

4 січня 2013 р.0 коментарі


Світові свята здається для того й вигадані щоб об’єднувати людей. Скільки сотень мільйонів людей вийшли на вулиці  о 12:00 на Новий Рік!




Українці нажаль забули як святкувати разом і не скоро зможуть це робити. Заливатись горілкою без міри – це не те єднання як в столицях світу. Виправдавши п’янство традицією і дешевизною цього виду святкування пояснення не існування загальноукраїнських новорічних програм одне – ми, українці, не маємо свого національного телебачення.
Жиди, захопивші державне телебачення, майже повністю витіснили все українське з нього. Українське по традиції представляється чимось антикварним і зайвим.

Не питайте якою була новорічна програма на загальнодержавному каналі «перший національний» – російськомовні співаки низької якості в студії жида Шустера! Вони просто рекламувались на захопленому ними державному телебаченні.
Де Палац Україна? Де колективи і співаки з світовими іменами та якістю виконання помітною останньому глухому? Це Україна? – дивитись якихось нездар в маленькій студійці політиканського шоу на Новий Рік?

«Перший національний» давно дискредитувався. Признавати його «національним» сьогодні соромно і українцям і росіянам і євреям – лиш жиди, припідносячі паразитичне заробляння на всьому що тільки можна, в праві похвалитись успішною крадіжкою в українців телеканалу.
Росіянам теж нічого радіти, хіба з біди українців не маючих власного загальнонаціонального телебачення. Одні й ті обличчя «вечних звезд» в одних і тих же позах за одним і тим же сценарієм декілька років – за столів, де хвалять один одного окупували всі новорічні шоу Росії і України на відомих телеканалах.

«Дєржава» на Новий Рік немає чим похвалитись крім ретро дискотек Санкт-Петербургу і Москви, які крутять в Україні у вільний від «олівєшок» час.
Завидно дивитись новорічні концерти цивілізованого світу, здавалось до якого і могли б відноситись. Але поки ні, і неясно нічого…

Чи зможемо ми колись зустрічати Новий Рік як німці, американці, австралійці чи китайці? Невже ми такі слабаки – нездатні об’єднатись щоб мати свою державу, яку мають менші нації, мати власне телебачення, яке мають й бездержавні народи, відсвяткувати Новий Рік з надією???
Дивився як гуляє Берлін і не хотілось бути українцем – 2 мільйона людей, чудовий концерт світових зірок: Pet Shop Boys і Loona, пряма трансляція з площі перед Бранденбурзькими воротами з найяскравішої сцени, масові поцілунки в 12-ій годині трансльовані на цілий світ супутниковим каналом. І як образливо бачити ту убогість на телебаченні, яке чомусь зветься «українським». 

Не виправдання для нас теперішніх українців що українське телебачення неукраїнське по суті. Чому воно не в наших руках? Замало кричати і квоти встановлювати – його треба було взяти і не відпускати. Та як нам не програти у цьому, коли прогаємо у всіх речах, де треба об’єднатись за спільний інтерес.
Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger