Калісніченка боїться відповіді на своє різдвянє привітання

7 січня 2013 р.2коментарі

У війні з українцями Калісніченка довоювався до страху почути відповідь на своє вітання з Різдвом.

У його блозі на УП закриті коментарі до декількарядкового різдвяного привітання цього "борця за канонічну церкву".

Він добре знає яку реакцію викликає в українців своїми законами про русифікацію і заборону українського. А звернутись  тільки "до своїх" не хоче - змушений лізти до нас, українців, для своєї чорної роботи.

Наївно сподівається що один Бог йому суддя. Не сховати йому й десятої частини чого натворив від людей.

Вража справа уже довела його до самоізоляції від нормальних святкуючих Різдво українською мовою людей. Які святкували потай зберігаючи традицію "бандерівцями" ще за часів СССР.

Що можуть святкувати калісніченки Криму і Донбасу на Різдво - свідомі порушники заповідей. Невже думають що назвавшись каноніческіми їм все проститься?

Надіслати статтю :

+ коментарі + 2 коментарі

Анонім
8 січня 2013 р. о 14:33

В блозі УП Вадима Калісніченка модератор не пропускає коментарі на його останню публікацію від ніка Катрин. Хотілося б, щоб принаймі останні слова ніка Катрин були опубліковані: "Тогда если кто-то кому-то, был врагом за Что именно Мы с ВАми здесь не расматриваем потому, что даже допустим РУсским за что-то украинский нациоанлист был врагом или украинскому националисту Русский был врагом о чем Мы с Вами здесь не спорим тогда естественно еврей также за что-то украинскому националисту был врагом или даже вместе с Русским или русский еврей был врагом украинскому националисту. Сами знаете, что просто быть кому-то врагом не нужно особенно иметь склонность к уничтожению животных потому, что сам враг достаточно должным образом дает тебе повод к насилию. Тогда если ВЫ находитесь во главе такого мощного движения людей с оружием зачем тогда ище искать как ни странно склонности к уничтожению животных если достаточно того что у тебя есть полным -полно своих кровных врагов тем более когда везде идет война? Зачем ВАм (Татьяна Костенко) заниматься ерундой с поиска каких-либо привязанностей нашего героя в то время когда тогда любой тем мог заниматься.
Тем более, что если Вы достаточно умны то дествительно занимались бы научной работой, а не искали какие-то сплетни в таком серьезном деле." На жаль не можливо подискувати з автором через те, що нік "катрин" за банений.

8 січня 2013 р. о 15:31

Не зовсім зрозуміло що хотів сказати цим автор, можливо через мою непоінформованість про решту ходу дискусії, але думаю недобре що цієї відповіді Татьяна Костенко не почула.

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger