На пам'ять про Президента Ющенка

21 лютого 2010 р.0 коментарі

Які позитивні вчинки Віктора Ющенка за часів його президентства запам’ятаються?
До вашої уваги пропонується вільна для завантаження і автономного перегляду версія Президентського сайту. Скоро його не стане з кардинальними змінами звичного дизайну. З’явиться «калінка-малінка» і щось донецьке, що переглядатимуть частіше голосувавші за Януковича. Вирішуючи питання яку сторінку зробити головною і який вид діяльності Президента вибрати щоб якнайкраще характеризував позитивне в часі його правління вибір зійшовся на одному – вшанування жертв Голодомору і поширення визнання його геноцидом.

Пам’яті жертв Голодомору – діяльність Президента Віктора Ющенка


Економічна, політична і соціальна політично злочинна бездіяльність Ющенка ще не раз буде згадувана. Наслідки втрачених років його правління змусять шукати причин і в провалі Майдану споглядуваного Ющенком. Як і його попередник Грушевський, розваливши Державу, випадково зайнявши не своє місце і не зорієнтувавшись, він теж заслуговує на підсвітлюючий момент. Послідовне відстоювання поширення правди про Голодомор і доведення геноцидного виду залишить білу плямку в історії Президентства Ющенка, як свого часу «Історія України» Грушевського.
В архіві знайдете перелік ініційованих заходів по областям. Фотоматеріали заходів відкриття Меморіалу жертвам Голодомору. Фотокопії розсекречених документів. Свідчення очевидців. Документи резолюцій ООН з приводу Голодомору та інші міжнародні акти. Текст Закону, поданий Президентом Ющенком і прийнятий Верховною Радою про визнання Голодомору геноцидом. Різне з навкологолодоморської тематики. Крім цього є посилання на більшість ресурсів присвячених Голодомору.











Завантажуйте, дивіться. Розмір файлу 19 МB.

21 лютого 2010 р.
Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger