Янукович – не президент України

27 серпня 2012 р.0 коментарі


Чим Янукович служить Україні? – Чурбаном. Ним як великою тупою дерев’яною палкою олігархи і російське ФСБ б’є кого захоче. Чи має Чурбан мозок чи відчуває щось? Так – йому приємно когось давити собою хоч і не з власної ініціативи і не для власної користі. Він відчуває загрозу коли можуть і сокиркою тесанути та навчився вичікувати момент і вивертатись. Він добре вчився в трипільця Ющенка – створив собі образ недолугого зайнятого Межигір’ями царя, яким крутить хитре і підступне оточення олігархів. Наче він просто жертва своєї неосвіченості і невихованої людяності та не розуміє що творить підписами під законами, актами і призначеннями.

Легальність обрання Януковича зовсім не означає що він має там сидіти 5 років Чурбаном і з тупуватими очима читати з картки відірвану від життя брехню, глумлячись наглістю з мордування людей.

Українці не зобов’язані терпіти знущання президента обраного нам російськомовними жителями Малоросії неповажаючими українське, кому паспорт з тризубом потрібен тільки для виходу з під офіційного контролю ФСБ і відсторонення від російських проблем у вигляді Чечні та Дагестану, проте які не проти скористатись вигодами громадянина Росії.

В Конституції записано що влада належить народу і ніхто не може її узурпувати.  Якому народу? Українці прагнучі до Незалежності волею яких і створилась держава Україна, а не Малоросія – сестра нинішньої Білорусії. Де ми в цій державі?

Гірко бачити втрату українцями ініціативи творення своєї держави. Малороси небажаючі бути українцями напхали нам свого президента і не відступляться без зусиль від продовження цієї лінії.


Янукович їх влаштовує. Непокращення і погіршення для них компенсується виконанням ним основного завдання делегованого йому малоросами – дозволення їм  бути ні українцями, ні росіянами, не мати обов’язків ні перед українським народом, ні перед російським.
Існуючи нормальна виборча система з представництвом областей, а не писаної кількості населення, з правоохоронними органами караючими за підкуп виборців і фальсифікації, з Конституційним Судом, а не перестрашних продажних мантійоносів, то навіть заскочивши на хвилі розчарування, Януковичу не вдалось би втриматись на посту президента України.

Пост президента України творить і забезпечує держава під назвою Україна.  Янукович всього лиш користується ним. Всевладдя яке дозволяє собі Чурбан – це заслуга армії чиновників, міліціонерів, суддів.

Януковичу і Партії Ворогів України вдалось повністю повернути державну машину проти українського народу. Що державне сьогодні добре для людей? Звичайно ми ще свобідні говорити і ходити по вулицях. З нас ще не забирають всі гроші і всю їжу як в голодомор, нас ще профілактично не пацифікують за українську мову, в нас ще існують українські політичні партії і українська мова ще вважається державною. Та чи надовго? А решта: доходи, можливості, права…?
Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger