400 мільйонів доларів за образу Путіна

19 вересня 2012 р.2коментарі

Легкий програш «України» по  позову Росії за борги компанії ЄЕСУ є нічим іншим як сплатою «моральної шкоди» і політичних збитків Путіну. Янукович з Фірташом, засадивши в тюрму Тимошенко за підписання з нею з Путіном газових контрактів образило президента РФ до глибини душі. Незадоволення офіційної версією яку використали для пояснення ув’язнення Юлії Тимошенко Кремль оголосив відразу і тримається позиції «політичних переслідувань в Україні» по сьогодні.

Програний позов в якомусь судішку держави «Україна» з показником 152 серед інших країн по рівні корупції назвати нормальним зі здоровим глуздом не можна. Подальший розвиток подій покаже хто купив цей суд: чи Кремль, висунувши таким чином суму для сплати моральної шкоди, чи влада донецьких займаючих нині київський престол замовила собі виправдання судішкою за майбутню сплату Кремлю задобрюючого бонусу до газової дані коштами з держбюджету.

Чи має платити «Україна» борги компанії державні гарантії під які давав оголошений в розшук «Україною» Лазаренко? Невже все що нагарантували злочинці на державних посадах має сплачувати «Україна»? Чи вчиняє так Росія, США, Євросоюз, інші країни?

В «України» нема виходу. Допустивши злочинців до влади і чергуючи клани там вони безастережно викуплятимуть грошима людей собі добрі відносини з сильнішими світу цього для безпроблемного отримання прибутків для себе. Їх абсолютно не хвилює що Путін снисхождениям після отримання подарунка в 400 мільйонів доларів забезпечить їм прибутків на значно меншу суму. Не своїми ж грошами вони розплачуються.
Надіслати статтю :

+ коментарі + 2 коментарі

20 вересня 2012 р. о 00:33

Ніяких державних гарантій щодо боргу ЄЕСУ перед МО РФ не існувало. Державні гарантії могли надаватися або рішенням КабМіну, або спеціальним розпорядженням прем"єра, зареєстрованим в мінфіні. Ані того ані іншого не було. Зараз суддя може прийняти будь яке рішення, навіть що Тарас Савчук - це вождь червоношкірих. Але це ще не означатиме, що так є насправді.

20 вересня 2012 р. о 20:18

На чому ж тоді основуються звинувачення постійні з боку Кремля? Вигадали?

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger