Левко Лук'яненко

27 грудня 2012 р.0 коментарі

Левко Лук'яненко. Сповідь у камері смертників

Мене поселили в гуртожитку в кімнаті на п'ять осіб. У кімнаті жило три українці і зрусифікований німець. У той же день познайомився з міліціонером старшим лейтенантом Балашовим П. А. Він перевірив мою посвідку, і ми обмінялися для знайомства кількома фразами. Він розповів трохи про Березівку.

У Березівці є одне підприємство — ЛЗП (лісозаготівельний пункт) і, можна сказати, одне виробництво — лісозаготівля, а все інше — допоміжні служби.


завантажити



Левко Лукяненко Маршал Жуков і Українці в 2-ій Світовій війні

Журнал Верховної Ради РФ «Родина», № 6-7, 1991 р. пише: «Аресты и депортации, предпринятые НКВД сразу же после вступления Красной Армии в Западную Украину, продолжались вплоть до вступления немецко-фашистских войск в эти районы. По некоторым данным, лишь в 1939-1940 годах без суда и следствия было выселено в восточные районы СССР 1400000 жителей Западной Украины и Западной Белоруссии». Кондратьев у статті згадуваного журналу «Родина» наводить розповідь одного фронтовика, який пояснив, що «находился в спецподразделении, созданном из энкаведешных войск. Таким образом, эти фальшивые бандеровские отряды возбуждали недовольство населения против Бандеры».
 
Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger