НРУ знову будуватиме нереалізовану державу "Україна"?

23 січня 2013 р.0 коментарі

Мій коментар до заяви Василя Куйбіди з приводу Дня Соборності на Львіській пошті

Народний Рух так славно виглядаючий на фотографіях і відео 1991 сьогодні згадується подібно як помаранчеві - з розчаруванням і не бажанням бачити і їх і надії українського які рухівці розбили. Розвалили вас чи самі розпались через свою нездатність - результату не міняє. Рухівці з їх ідеями захисту від зовнішніх загроз без встановлення жорстокого нехай не такого демократичного порядку який би сподобався всьому Заходу, але ефективного в економічній сфері відстали і не будуть сприйнятті.

Ви хочете починати будувати Україну на 21 році Незалежності? Як ви думаєте хто вас підтримає у цьому? Хто захоче щераз пройти через кравчуків і кучмів до лазаренків, ющенків і януковичів в фіналі? Тільки запропонувавши інший варіант який як в 1991 так і тепер в 2013 міг би зробити Україну іншою від кримінальної влади. Не обманюймось - це сьогодні на Київському престолі засідає російськомовна і російськоорієнтована мафія - західняцька завжди залишалась на місці.

Тільки Західно-Українська Автономія є шансом.


Хочу сказати - не віддавати владу в руки україномовної мафії корумпованих чиновників, міліціонерів, суддів, прокурорів і їх родичів-бізнесменів Західної і Північної України. Вони сьогодні влада, сплативши данину донецьким, поступившись посадами тягнуть гроші і визискують простолюдинів як тільки хочуть. Ні. Звісно Західно-Українська Автономія не може бути їх заповідником і відсуванням донецьких хазяїв.

Чесні, і які ще можуть стати такими, Українці мають бути соборними між собою. Досить цих марних спроб вирішити проблеми свого життя узгодивши план дій з абсолютно чужими жителями донбасів. Нас з ними єднає тільки історія перебування в УССР. Аналогічно в складі нинішньої України могла опинитись котрась з російських областей і різниці з Донецьками ми б не побачили. Не можемо ми їх інтегрувати в українську державу самі будучи нічим - заробітчанами і гонимими кожним владним.

Змінімось самі, створімо справжню Українську Україну і тоді зможемо щось пропонувати донбасам, які не увійдуть в РФ.
 
Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger