Янукович: "пенсія ніколи не буде великою"

22 лютого 2013 р.0 коментарі

У програмі проекту курованого Шустером з Першого жидівського(колись Першого національного) "Діалог з країною" Янукович розповідаючи про пенсію і свої успіхи в її стабільній виплаті та збільшені перед оголошенням цифр середньої сьогодні отрезвив лохторат: "пенсія ніколи не буде великою".

Дотепною та повчальною була його розповідь про те як він приймав рішення про підняття пенсії перед 2004 роком. "Памятаю свою передвиборчу поїздку у Житомирську область. До мене підійшов ветеран і запитав як можна жити на 105 гривень пенсії. Я запитав: а на скільки треба підняти щоб вважалось нормальним? Він сказав на 50%. Я підняв пенсію до 240 гривень."

Премєр-міністр їздить перед виборами і питається: а на скільки вам жебраки підняти пенсію щоб ви за мене проголосували і зробили мільярдером. Хвалиться цим в ефірі каналу вкраденого в українців і відданого жидам, сидячи під українським тризубом іменем якого знищує своїх ворогів та конкурентів по викачуванню мільярдів з території України.

Спасибо жителям Донбасов.

"Спаси Господи!" - почав відповідати Янукович на питання харківського отця про обєднання України під час святкування 1025-ліття Хрещення Русі.
Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger