Мій коментар до "Комунiсти + Медведчук +"Свобода"

20 лютого 2013 р.1коментарі

Ніколи не забуваймо де ми живемо. Сланцевий газ добуватимуть на території України не по писаним статтям. Не рівняйте Польщу з Україну з нашою корупцію, клептоманією і кумівством від найдрібнішого робітника до найвищого начальника. Польща - це Євросоюз. Крім самої держави Речі Посполитої її по екології контролюють загальноєвропейські структури. А в нас? Суцільні хабарники?
 
Найбільше питання і проблема видобутку сланцевого газу в Україні - це держава направлена на викачування грошей та тотальна корупція зі злодійством. За таких умов Чорнобилі можуть повторитись будь-коли. І це як на мене велике щастя що немає. Очевидно завдяки відповідальним працівникам, які всупереч вітрам не дають статись лиху за що їм велика подяка.
 
Хто проконтролює безпечність технології і не дасть злодюжкам-робітника і злодюгам-начальникам розводити піском бетон призначений для ізоляції шахти від водоносного шару?
Всяку технологію можна опанувати. Хто і для чого це робитиме в Україні: опанує щоб традиційно розікрасти байдуже що буде як з Хюндай чи для принесення користі усім і інвесторам і працюючим і населенню регіону.

Вирішити питання з "поганими нами" готовими реально збільшити ризики будь-якого виробництва за особисту користь далі можна й не піддаватись на політику сподобатись-несподобатись Москві.
 
Вертаючись до реальності, Польща розвине сланцевий газ на рівні достатньому для незалежності від російського газу десь після 2020 року. Не факт що ціна буде значно меншою за російський газ. Україні треба добряче постаратись щоб добитись незалежності від Росії в газовому питанні. І проблема тут не сланцевий газ, а продажний Уряд, який за скидку на російський чи вигоду для себе продасть Газпрому контракти з Шел та Шеврон разом з ГТС. Поки на ціні не можуть зійтись і добре.
 
Не будьмо наївні. Кожна сторона і партія сьогодні шукає собі вигоди не думаючи про загальну користь і безпеку. Свобода і комуністи намагаються сподобатись місцевим мешканцям на хвилі місцевої недовіри до планів по видобутку впроваджуваних західними компаніями руками київського престолу донецьких. Медведчук і його партія по старинці намагаються вдати опозицію як колись кум Путіна "захищав" Стуса. Янукович хоче отримати додатковий аргумент в розмові з Кремлем перед президентськими виборами. Місцеві чиновники та мешканці надіються побільше витягти з амеркиканців за дозволи та "заспокоєння їх страхів". Всі при справах і чекають швидкої наживи. Це мене й лякає. Повна байдужість до загальної користі і безпеки.
Надіслати статтю :

+ коментарі + 1 коментарі

Зорян
22 березня 2013 р. о 20:09

Цілком згоден з Вашими роздумами. Зорян Арій

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger