Чи повстане Україна?

14 квітня 2013 р.0 коментарі


Сьогодні ні одна політична сила і жодна закордонна спецслужба не збирається піднімати людей на повстання в Україні. Незважаючи на мітинги опозиції та велику кількість незадоволених в Українській Україні абсолютно ворожою політикою грошового визиску донецькими на Київському престолі, реальної підготовки і готовності людей до повстання немає.
Опозиція не збирається повставати проти Януковича, скільки б не бідніли люди та скільки б не зменшували їх ряди ув’язненнями та перекупівлею політиків.
Люди, не бачачи стовідсоткової альтернативи в опозиції, не резикуватимуть за нечіткі позиції, непослідовні дії, неправдивий та багатий «придворний двій» опозиційних лідерів.
Росія, США і Євросоюз, тримаючи кожен на своєму гачку владних персон України замараних криміналом,  офшорами і проросійською пропагандою, без повстань мають що бажають від ресурсів держави «Україна».
       Попри радикальні гасла і погрози трійки опозиціонерів Яценюка, Кличка і Тягнибока посадити Януковича, провести дострокові вибори до Верховної Ради – це лише слова. Реальних дій немає. Мітинги по всіх містах здавалось для того й призначені щоб змусити Януковича піти у відставку. Але не тут то було. Першу назву загальноукраїнських акцій «Повстань Україно!» опозиціонери замінили на «Вставай, Україно!» забравши натяк на повстання.

Повстання в Каїрі
 
Причина через яку «трійка» пішла виступати до людей – позбавлення мандату Власенка за суміщення з адвокатською діяльністю не зачепило людей нітрохи. Звернення до людей з такою скаргою показало слабість і нерозуміння опозиційних лідерів: на них надіялись як на захисників інтересів, а вони себе не можуть відстояти і ще й чіпляються за тепле місце у Верховній Зраді нічого корисного до цього для людей не зробивши. При 90% несприйнятті 12 мільйонної Західної України політики донецьких опозиціонерам вдалось на мітинги зібрати до 50 тисяч людей – приблизно 1%.  
Чому підтримка акції трійки є малою?
 

      
Мітинг опозиції у Харкові
       Опозиція не змогла до кінця об’єднатись в єдину політичну силу завданням якої є відставка Януковича, Уряду і перевибори Верховної Зради. Трійця лідерів Яценюк, Кличко і Тягнибок сприймається як тимчасовий союз, який в кожен момент може розвалитись через різні причини. Що тримає їх партії і лідерів разом? Їх слово. Щойно хтось на когось щось скаже – і все? На єдиного вибраного лідера політичною силою хто б що не казав, доки його не переоберуть з провідника це не матиме значення. Опозиційна «трійка» немає міцної політичної структури вселяючої впевненість що при першому косому погляді між опозиційними лідерами об’єднання не розвалиться за один день.
      Поки «трійці опозиціонерів» вдається триматись разом монополізувавши опозиційний рух. «Тушки» перебігші до влади не похитнули внутрішньопартійних позицій Яценюка в партії «Батьківщина». Для простолюдинів теж нічого нового. В звичності й програш «Батьківщини» в очах населення – знову продаються хоча перед виборами партія клялась що більше зрадників не буде.
Не маючий єдиної політичної організації, гасла трьох партій(у складі «Батьківщини» ще декілька) крутяться навколо: «Янукович поганий зек». І не сходились донедавна навіть у способах усунення його з поста президента. Не кажучи вже про альтернативу заміни бандюцького хабарного режиму, який здається буде вічно при всіх владах тільки послаблюючись або посилюючись в залежності від здібностей Боса у найвищомі кріслі країни. Опозиція, без хоча б мінімальних положень на що поміняти хабарно-кримінальне всевладдя, ніколи не матиме підтримки більше за просте вкидання бюлетеня «проти».

Розуміючи свою слабість політичної пропозиції, мітинги обурення, які сьогодні збирає по містах України опозиційна «трійка»,  не мають на меті дострокове припинення повноважень Януковича, Азарова та Верховної Зради. Це передвиборчі зустрічі і не більше. Яценюк, Кличко і Тягнибок готуються йти у президенти.

Найімовірніше згодом вони розійдуться і кожен почне балотуватись згадуючи про свою участь в «Вставай Україно» та топлячи один одного розповідаючи про негідну поведінку конкурента. І це при тому що Янукович проведе референдум про обрання президента в один тур, де за нього стабільно голосуватимуть 12 мільйонів «і мертвих і живих жителів донбасів».

Блокування шкодить опозиції


Просідає ефективність опозиції, дивлячись на блокування трибуни Верховної Зради – декількамісячні канікули для владних депутатів та унеможливлення для себе ж критикувати владу з трибуни, оприлюднювати факти злочинів офіційно та задавати питання. Для поділу мільярдів Партія Ворогів України зібралась в іншому місці і більшістю, яку неможливо порахувати прийняла що треба. Опозиція опинилась в повному програші. Досягнення змушенням голосувати особисто опозиціонери знищили своїм же блокуванням, давши Партії Регіонів і Комуністів підстави зібратись в іншому місці і без нагляду опозиції за кількістю голосуваших розподілити мільярдні кошти держбюджету.

      Недавно опозиційна трійка оголосила перемогою поставлення на голосування питань про відміну пенсійної реформи, київські вибори і звільнення політв’язнів. В чому перемога не зрозуміло. Результати відомі наперед. Ще раз показати що влада не хоче цього робити – не те чого чекають і знають й без третіх-десятих провалів відповідних голосувань.
      З необ’єднаною опозицією в єдину партійну структуру, «нелюдськими гаслами», ідейною опорою на «середній клас» сформований з біжнесменів-родичів чиновників визискуючих мільйони людей, пенсіонерів залежних від доплат, з старими обличчями проваленої помаранчевої влади, без програми на що міняти корупційно-кримінальне свавілля влади – не те що повстання цій опозиції не підняти, а й написана дорога подарувати легалізацію довічного перебування донецьких на Київському престолі.
 
Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger