Шустери планують пустити українських дітей "на фарш"

21 квітня 2013 р.0 коментарі

Шалом дітки
Єврейські клініки України і закордону розгорнули кампанію за легалізацію трансплантології з неповнолітніх та дорослих в Україні. Остання програма Шустера на Першому жидівському відверто поставлена з метою лобіювання узаконення пересадки органів, розкриваючи широкі перспективи для мільярдних заробітків отриманих з донорства в нашій корупційній і бідній країні.

Перший жидівський по звичці ще коли він був Першим Національним в мене стоїть першим серед телепрограм. Включивши, почув розповідь хлопчика, який хоче врятувати маму віддавши їй нирку. І тут бачу збриті пейси Шустера з вдаваним зацікавленням задаючим питання і хлопаючий по команді зал. Згодом стало зрозуміло для чого зроблена передача під назвою «Мамо не вмирай!».
Один за одним виступали лиця єврейської національності:лікарі і депутати, різні експерти вимагаючі прийняття закону легалізуючого пересадку органів за дозволом рідні в тому числі і випотрошення неповнолітніх.
Поки йшла реклама закону, в студію запрошена мати хворої на печінкову недостатність несвідомо в сльозах сказала ключову фразу: «А чим ви можете допомогти моїй дочці?». На що отримувала заспокоєння з ледь стримуваними ухмилками. Згодом вона почала повторяти і простити прийняти закон. Про необхідність такого сказав і Шустер, розмовляючи з запрошеним в студію чорним трансплантологом випущеним на підписку після декілька місяців в СІЗО.
Мені стало соромно за простих людей, українців і починала кипіти лють при вигляді ледь стримуваного сміху над сином, мамою і її матір’ю. Всім зрозуміло що їх використовують для політики лобіювання інтересів мільярдних прибутків єврейських і не тільки лікарів власників кілінік з пересадки органів. Дорого вивозити закордон в Азейбарджан чи подібну країну донора і клієнта, які повернувшись можуть стати свідками обвинувачення.
Хто замовив Шустеру цю програму-пропаганду, де зібрались депутати лоббісти узаконення масового перетворення на інвалідів – є одним з ворогів українського народу і просто людей проживаючих в Україні.
Наведення як доказ декількатисячної кількості операцій щороку по пересадці органів в Індії і Китаї для обізнаних людей одним цим фактом розкриває очі за що мають шустери населення України. Тисячі дітей стають інвалідами чи вбитими в Індії саме через попит на  їх органи і бідність сімей, які продають їх як худобинку. Дівчаток убивають ще в утробі абортами щоб не платити за них в майбутньому придане. В таких країнах не ціниться людське життя, у них інші релігії і культура. А в нас?
Крики про необхідність врятування життя мами, дозволивши хлопчику віддати свою нирку і зробити те саме тисячам легально в Україні – це ніщо інше як постановочна вистава Шустера. Про врятування чиїх життів йдеться з прийняттям цього закону? Багатих грошових мішків,  розбещеність яких віддалась на здоров’ї. Вони збагачуватимуть ці єврейські обличчя лікарів з російськими і українськими фаміліями агітуючих за трасплантологію в нинішній Україні на мільярди гривень. А син з матір’ю і бабцею стоятимуть там, де стояли, просячи їм допомогти, поки черговий корупційний лікар купує дозвіл у бідного родича чи алкаша права на органи «рідної» йому дитини для пересадки багачу.
 
Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger