Мій коментар до: Чому «в Донбасі всі бандити», а «в Галичині ненавидять усіх, хто розмовляє російською»?

1 серпня 2013 р.0 коментарі

Стаття у Захід.нет  Чому «в Донбасі всі бандити», а «в Галичині ненавидять усіх, хто розмовляє російською»?

Савчук Тарас:

Kovaljov сказав: "Донецькі бандити" - це "моральні авторитети" місцевих кланів. А простих донеччан нічого не може об'єднати проти бандюків, які грабують їх може більше...

В тому то й річ, що їх грабують менше і їм перепадає більше від украденого їх ставлениками на київський престол.

На Донбасах вищі зарплати і працюють заводи украдені бандюками, туди вкладаються кошти на забаганки цих олігархів повертаючи їх частково з офшорів.

Ми, українці, жителям донбасов "до лампочки". Заради нас вони не будуть бунтувати проти бандюків - всю історію незалежності навпаки їх підтримують. Тільки обєднане суспільство, де ущемлення інтересів іншого сприймається як ущемлення власних інтересів може щось протиставити ворожим силам прагнучим обдерти спільноту. Ми з жителями донбасів не спільнотою і тому теоретично не здатні противитись бандюками і кому-небудь пообіцявшому хоч якийсь привілей їм за допомогу в отриманні влади дозволяючої нас грабити немилосердно. Середня зарплати в 3500 грн у Донецьку і 5000грн в Києві(держкомстат) достатньо щоб перші підтримували, а другі мовчали споглядаючи на наші 2500 грн і мільйони заробітчан, що скитаються по світах.

Тільки надавши єдиному україномовному суспільству політичної ваги, влади, у вигляді Західно-Української Автономії для початку ми українці отримаємо здатність протистояти відвертому грабежу і насміханню з нас безправних всіх кому не лінь на цьому світі.
 
Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger