На фейсбуці Азарова мами з дітьми плачуть тисячами

16 жовтня 2013 р.1коментарі

Тисячі повідомлень про невиплату грошей на дітей, на дітей інвалідів і напівсиріт завалили криком відчаю офіційну сторінку Миколи Азарова у Facebook. Плач, роздратування і прохання приходять уже декілька днів. А у ЗМІ центральних телеканалів жодного повідомлення про масове затримання виплат на дітей казначейством.

Чому всі мовчать? Заборонили говорити - не створювати паніку? Українці не мають право підготуватись до дефолту? Чи просто всім байдуже - новину не замовили? В Україні є ще гроші, курс гривні стабільний. Та й за дефолт нехай олігархи-громадяни України переживають - це їх майно мільярдне арештують в разі дефолту.

В Україні не залишилось совісних ЗМІ? Потрібно тиснути повідомленнями на Уряд змушуючи його виправляти ситуацію з казначейством, яке саботує невиплатами уже не тільки життя міст, а й залишає голодними матерів з дітьми.

Надіслати статтю :

+ коментарі + 1 коментарі

19 жовтня 2013 р. о 20:22

Азаров таки відреагував на прохання матерів і виплати поновились. Депутатам й далі байдужа ситуації з іншими масовимими невиплатами бюджетникам - мовчать наче нічого страшного.

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger