Белов про Калісніченка

19 жовтня 2013 р.0 коментарі

Російський націоналіст, лідер російського руху "Русские" Олександр Белов изгнав из числа русских депутата ПР Вадіма Калісніченка:

– Мне стыдно что этот человек разговаривает на моем языке.

Белов був запрошений на передачу жида Шустера для коментування виступів рускіх проти кавказців в Бірюльово. Націоналіст Белов виявився несподівано раціональним та не нетерпимим до мирного маршу УПА, який, як влучно сказав свободівець Андрій Мохник, Шустер хотів дискредитувати, привязавши до бунтів з бійками на окраїні Москви.

Послухавши брехні депутата Партії Регіонів Калісніченка про "Золоту зорю" в Греції, УПА в Україні і "подлость национализма в России", Белов не зайняв сторону борця "за права русскоязычных" в Україні, а погидував бути з ним однієї нації.

В іншу щоку "холуя" нокаутував Мохник:

– В Калісніченка на значку синьо-жовтий прапор, прапор під яким боролась Українська Повстанська Армія, на паспорті тризуб, символ під яким боролась УПА, він депутат Незалежної України за яку боролись повстанці.

Калісніченка за свою провокативну діяльність зі створення напруження між українцями і росіянами отримав нарешті "по морді" і від національних рускіх. Здоровий глузд російського націоналіста визнав шкідливою політику плекання імперських почуттів і вищості російськомовних в Україні над україномовними та поставив у пріоритет побудову рівноправних національних держав.

Приємно було побачити як Мохник з Беловом, за повної підтримки студії, відправили провокатора на нележне йому місце зрадника і українців і рускіх, не купившись на його русскоязичность.
Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger