Вадім Калісніченка – «Разделитель» України

15 липня 2012 р.0 коментарі

Справа №66 . Вадім Колісніченко, кличка «Раделитель», про державну зраду, агентурну діяльність на користь Кремля та шкоду державі Україна, її громадянами та підприємствам – приблизно так мають звучати документи в органах державної безпеки стосовно діяльності Калісніченка. Сьогодні є очевидним завдання яке виконує цей агент Кремля – Вадім Калісніченка розділяє громадян України для полегшення протягування інтересів Москви в Україні.

"Вадим Колісніченко" цілком може бути й несправжнім ім’ям. Фальшиві імена допомагають агентам впливу легше переносити реакцію людей на його шкідливу розділяючи діяльність. Залишивши агенту саме ім’я, то фамілію з великою ймовірністю вигадили. Такий собі чорний гумор ГРУ: «Колисниченко» – колесуючий українських громадян на частини.

Нічого дивного не буде, якщо Калісніченка Вадім є дійсно без вигаданий біографії, а просто завербований і пролобійований на посаду депутата Верховної Зради спецслужбами Кремля. Суті його «Разделительской» роботи це не міняє.

Жодної об’єднавчої дії направленої на пошук порозуміння, моментів де всі громадяни України можуть виступати спільно чи змушені вирішувати питання спільно Вадім Калісніченка не зробив. «Разделитель» постійно торочить про фашизм західних українців, про їх нахлібність, про зрадливість і припідносить російськомовних і російськоорієнтованих жителів Малоросії.

Ні слова в Калісніченка про спільні проблеми жителів всієї України: мала тривалість життя, кримінал, корупція, малі зарплати, ризиковані умови праці і т . д. Тим більше він мовчить про найбільшу ціну за російський газ саме для України.

«Волинська різня», «УПА», «ОУН», «українська мова», «русский язик» – теми Разделителя від яких він не відступає ніколи. Колись ще було «НАТО», доки існувала ймовірність вступу туди України. Моментами з’являлись в лексиконі Калісніченка і «Таможенные союзы» з ОДКБ.

Агентурність боротьби з українцями Калісніченка видає факт активізації такої діяльності під час кожного наступу Кремля. Він як партизан диверсує політичну ситуацію в Україні зменшуючи опірність російському тиску.

До закону про мови, під час вимог уже абсолютно малоросійської влади про зниження ціни, був колись нині забутий «педофільний скандал». Разделитель тоді зіграв не стільки розділяючу роль, як просто прибираючого зі шляху російських компаній спротив. Калісніченка активно звинувачував директора Артеку в педофілії саме в той час коли останній захищався від продажу загальновідомої дитячої бази «російським інвесторам». Не пройшло – і Калісніченка забув про «педофілів». А ви б забули про педофіла і залишили його непокараним маючи депутатську владу? Отож…

Слідуючий серйозний диверсійний випад проти України і її громадян Калісніченка провів недавно. Просуваючи закон про засади мовної політики, Разделитель в кращих традиціях сталінської влади брав цей рубіж до зустрічі Путіна і Януковича. Поспішаючи йому довелось навіть піти на фальшування. Мова мала йти про зниження ціни на газ, але Янукович позбувся законом про засади мовної політики єдиного українського фронту в цьому питанні проти Путіна.

Разделитель не дарма радів навіть сфальшованому закону – він свою місію виконав. Українці повстали проти Януковича і Партії Регіонів та їх виборців з Малоросії. Розгорівся конфлікт давший переваги Кремлю в газових переговорах. Калісніченка пройшовшись по душах українців колесом знищення української мови в Малоросії допоміг Газпрому відстояти мільярди газової дані. Це його більша заслуга непорівнювана з доповідями про боротьбу з українськими фестивалями та заходами вшанування українських повстанців в Москві минулого року.

Калісніченка яро захищаючий «інтереси» промислового Донбасу з безліччю соціальних проблем тільки по язику і російській орієнтації само собою мало колись викликати підозру. Після всієї діяльності Калісніченка сумнівів більше нема. Усі не сліпі, але ніхто ні влада ні опозиція не збирається по справжньому викривати агента Кремля Вадіма Калісніченко. Чому?

Діяльність «Разделителя» не настільки зачіпає інтереси малоросійської олігархії щоб вони були готові йти на конфлікт з Путіном через цього очевидного резидента Москви, по статусу схожим з третім помічником російського посла. Інша сторона теж не страждає. Опозиція не спішить називати його шпигуном другої держави офіційно і ініціювати слідство по ньому, використовуючи його як безкоштовного помічника в піаренні їх як єдиних захисників від «мільйонів калісніченків».

Не зважаючи на провокативність дій Разделителя – вони є ударами по українському. Нехай влада України і політики вирішують як їм реагувати і відповідати по лініям основного напрямку тиску Кремля. Нам українцям треба захищати й надщерблене ворогами українське.

Надіслати статтю :

Дописати коментар

 
Звязатись : taraslt@meta.ua | Західна Україна
Copyright © 2009-2013. Савчук Тарас - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger